Bedrijfsbezoek door Nedax

 
vertegenwoordigerOnze website biedt op bijna alle vragen een antwoord. Maar het kan zijn dat u toch nog in een persoonlijk gesprek het een en ander uitgelegd wilt hebben.
Onze buitendienst medewerkers komen graag, gratis en vrijblijvend, langs om u uit te leggen welke procedure u moet volgen als werkgever. 
Op elk gewenste werkdag rijden onze adviseurs door geheel Nederland naar bedrijven welke een kennismakingsafspraak hebben gemaakt met het Nedax secretariaat.
 
Tijdens een gesprek wordt uitleg gegeven hoe Nederlandse bedrijven moeten omgaan met de verplichte wetgeving in Duitsland en België in het kader van de Europese detachering wetgeving.
Tevens kunnen zaken rondom contractmanagement, project ondersteuning en export bevordering , vrijblijvend worden besproken met onze adviseurs. Geadviseerd wordt dat beslissers of de Directeur grootaandeelhouder ook aanwezig is bij dit gesprek.  
 
Wilt u ook gebruik maken van ons gratis aanbod voor een  kennismaking? Dan stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of vul het contact formulier even in, met het verzoek tot het maken van een afspraak. Vermeld ook of u woensdag of vrijdag bezocht wilt worden door een van onze medewerkers.
 

Contact gegevens

 

Telefoon


+31 70.25.000.55 (Algemeen)

+31 77.306.03.04 (Helpdesk leden)Vanaf 1 juni 2020:

Bezoek adres (alleen op afspraak)

Facility Point Den Haag

Platinaweg 25
2544 EZ - Den Haag


 Email

info@nedax.nl